Ayhan Sicimoğlu'ndan çalışana tokat: Taraflardan karşılıklı açıklamalar

Ayhan Sicimoğlu'nun eski çalışanına tokat attığı görüntüler sonrasında Sicimoğlu kumpasa maruz kaldığını iddia etti, çalışan ise videoları silmesi karşılında para teklif edildiğini öne sürdü.

Haber Merkezi

Müzisyen ve TV programcısı Ayhan Sicimoğlu'nun yanında çalışan bir kişi tarafından çekilmiş görüntüler, kamuoyuna yansıdı.

Sicimoğlu'nun teknesinin temizlik işlerine bakan ve işinin beğenilmemesi gerekçesiyle kovulduğu iddia edilen Samet İ., Sicimoğlu'nun teknesinin bağlı olduğu marinaya gitti.

Eski çalışan, "Çalışanın hakkını vermiyor" diyerek parasını alamadığını iddia etti. Sicimoğlu ise "Çalışanın hakkı verilir" dedi ve Samet İ.'nin üzerine yürüyerek tokat attı.

Sicimoğlu attığı tokadın ardından arabasına binip olay yerinden uzaklaşırken, o anları kaydeden Samet İ. ise Sicimoğlu'nu polise şikâyet edeceğini söyledi.

Sicimoğlu'ndan açıklama: 'Şantaja maruz kaldım'

Video kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Sicimoğlu'ndan bir açıklama geldi. 

Kumpas ve şantaj ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Sicimoğlu, videoların montajlı ve eksik olduğunu öne sürdü. Sicimoğlu, görüntülerde yer almayan anlarda Samet İ.'nin kendisine hakaret ettiğini ve iterek kafa atmaya çalıştığını iddia etti. 

Sicimoğlu'nun açıklamasının devamı şöyle:

"Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Şantaja maruz kaldım, aracılar vasıtası ile büyük paralar istendi ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir..."

Darbedilen eski çalışan: 33 bin lira teklif ettiler

Sicimoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamanın ardından, eski çalışan Samet İ. de çektiği video ile açıklamada bulundu.

Samet İ., Sicimoğlu'nun kendisine 33 bin lira para karşılığında videoları yayınlamamasını ve silmesini teklif ettiğini iddia etti. 

Samet İ., sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dedim 'Ben bunu kabul etmiyorum'. Videoyu yayınlayacağıma yayınlamayacağıma siz karar veremezsiniz dedim. Şikayetimi çekmeye çalışıyorsunuz dedim. Bana bir sözleşme yaptırmak istediler ve ben de bu sözleşmeyi kabul etmedim."